Všechno platí

Dnes budu opravdu stručný, protože nezvěstuji žádný zádrhel ani nečekanou změnu, jen rekapituluji: Piškotův pohár odehrajeme v neděli 20. března na hřišti Hrabákova, výkop je v 10:00.

Předpokládáme vyhlášení vítězů mezi 14:30-15:00 a pak debriefing. K dispozici budou šatny a sprchy a doufejme, že i hospoda (zjistíme).

Startovné 1300,- za tým (v případě zájmu můžete i poslat předem na můj netransparentní účet 35-8845020237/0100).

Počítáme s osmi mužstvy, které jsem tu minule jmenoval: Na zdraví pana Macháčka, Deník N, Koza znezaneřáděná, FC Forejt, Torolka, Jedna noha netleská, J. R. Club, Tutto Bene.

Hrát budeme ve dvou skupinách a zápasy budou tradičně trvat 2×15 minut, tak to s nedělním brunchem před výkopem moc nepřežeňte.

Aniž bych to chtěl přivolávat, pokud víte, že se jako tým nesejdete, teď je správná doba nám to dát vědět, abychom se ještě pokusili sehnat náhradu. 

Ještě tři střípky pro nalákání: pohár, o nějž se tradičně hraje, je díky Václavově péči krásně zrekonstruován, naleštěn a výrazně ztěžkl, protože má nový, údajně mramorový podstavec. Mezi individuální ceny se vrací oblíbený pobyt na nejvýše položené horské chatě v ČR a každý účastník dostane i drobný upomínkový předmět (nemyslíme tím tatranku a jablko, ale ty budou taky).

Mějte se pěkně a za necelé dva týdny se těšíme na viděnou. 

Za organizátory
Lukáš

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *