Pohár putuje do Nového Strašecí

Texas Nové Strašecí se raduje po postupu do finále 2016.

Vítězem šestého ročníku Piškotova poháru se stal FC Texas Nové Strašecí, který ve finále udolal Torolku 1:0. Ta si tak stejně jako loni odváží podstatně menší stříbrný pohárek. Třetí se umístili Žaludi a na nepopulárním, ale pořád celkem dobrém čtvrtém místě skončili TJ Pětapůl, po dvou napínavých penaltových rozstřelech.

Skupina sraček, jak někdo nehezky překřtil zápasy o 5.-8. místo, neměla jasného hegemona, a proto byla celkem zamotaná. Pátí skončili Stodůlecký piráti, šestý pak loňský vítěz (avšak personálně vytunelovaný) Koza znezaneřáděná. Poslední dvě místa jsou totožná jako loni: FC Forejt a Dream team, přičemž však druhý jmenovaný tým zvedl svůj herní projev proti loňsku o mnoho procent.

Nejlepším hráčem jsme zvolili Filipa Černého z Dream teamu. Jeho zranění kolena, které si vyžádalo příjezd sanitky, bylo jedinou skvrnou jinak pohodového turnaje. Podle posledních zpráv Filipovi koleno v nemocnici nahodili zpět, na operaci nemusel a dostal jen ortézu, což je skvělá zpráva.

Nejlepším brankářem byl vyhlášen Pavel Pražák z Torolky, trofej a rum pro nejlepší střelce si podělili Smolka a Jindřich z Kozy a David Scharf z Texasu.

Za organizátory děkujeme všem za férovou hru a těšíme se zase za rok. Delší souhrn sepíšu během pár dnů, stejně jako proberu i fotky. Pokud byste o turnaji něco psali nebo měli nějaké vlastní záběry (ať už foto nebo video), dejte vědět na lukasrizek@seznam.cz.

Zdraví

Řízek s Vaškem

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *