Pohár 2022 bude v předvečer hanspaulky

Vážení sportovní přátelé, 
tentokrát nemohu psát, že se rok s rokem sešel, protože by tenhle rok byl výrazně kratší, nicméně to není podstatné. Prostě je čas uspořádat další Piškotův pohár a já mám tu čest vás na něj pozvat. Turnaj se odehraje v neděli 20. března 2022.

Věříme, že uvítáte přesun do obvyklejšího termínu, tedy těsně před začátkem hanspaulky (ta letos startuje 21. března). A doufáme, že vám nebude vadit, že to bude snad poprvé neděle (je to z důvodu dovolené značné části organizačního týmu). 

Vše ostatní zůstává beze změn: hrají týmy 5+1, startovné udržíme na 1000 za tým a hřiště a hrací systém upřesníme co nejdříve (dle zájmu a počtu přihlášených – bude-li nás osm, vrátili bychom se asi na Hrabákovu, pokud méně, nabízí se Děkanka atd.).

Tím se dostávám k cíli: dejte co nejdříve vědět, zda s vámi můžeme počítat. Klasicky platí, že kdo dřív přijde, hraje. Zároveň, pokud máte spřátelené týmy, které byste rádi pozvali, klidně jim pozvánku předejte. 

Poslední věc: počítáme s tím, že covid nás nechá turnaj odehrát, nicméně v opačném případě si vyhrazujeme přesun do příznivější doby (ale letos by to snad už mohlo vyjít i bez přesouvání).

Mějte se pěkně a dejte vědět.

Za organizátory
Lukáš

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *