Piškotův pohár odložen

Ahoj vážení sportovní přátelé,

řada z vás se vzhledem k dnešnímu zákazu akcí nad 100 lidí ptá, jak to bude s naším pohárem. V zásadě byly dvě možnosti: buď turnaj osekat a odehrát v původním termínu, nebo jej přeložit do klidnějších časů.

Direktoriát Piškotova poháru se nakonec rozhodl pro druhou variantu: Piškotův pohár odehrajeme, ale v klidu a v jiném termínu, předběžně na konci května či začátkem června. Počítáme s tím, že předvybereme několik termínů a necháme účastníky hlasovat, který je pro něj nejvhodnější. Vím, že to pro některé týmy je to složitější cesta, ale věříme, že je správná.

Ke zdůvodnění jen stručně: ačkoli se počtem účastníků pohybujeme na hraně zákazu, typově je to přesně akce, kterou teď vláda chce zrušit – můžeme si o tom myslet, co chceme, na druhou stranu bychom měli fakt blbý pocit, kdyby zrovna na našem turnaji, i kdyby tam bylo nakrásně jen třeba 85 lidí, se někdo od někoho nakazil.

Takže doufám, že nám zachováte přízeň a že se na jubilejní desátý ročník bude vzpomínat jako na povedený, ne jako na přeložený. 

A máte tím pádem dost času  si doobjednat si trika.:)

Lukáš a Vašek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *