Přečtěte si propozice a kupte si triko

Vážení a milí sportovní přátelé, vše platí, Piškotův pohár proběhne v sobotu 14. března. Níže najdete propozice, které účastníkům odešly e-mailem. Takže sraz v 9:30, v 10:00 začínáme hrát. Kabiny budou k dispozici a později hospoda, turnaj skončí opět kolem 15. hodiny (podrobnosti níže)

První novinka: prémie pro nejlepšího střelce turnaje. Nejlepší kanonýr vyhraje nocleh pro dvě osoby na Labské boudě (1340 metrů nad mořem) se snídaní.

Druhá novinka: je to desátý ročník, a tak budeme mít poprvé trička s motivem Piškotova poháru. Budou vypadat přibližně takto. Pro věrné účastníky je to nicméně téměř povinnost.:-). 
Cena trik bude cca 250-300 korun za kus podle zájmu (platíme pouze náklady na výrobu). Čím víc nás bude, tím to vyjde levněji. Objednávejte je v této tabulce.

Třetí novinka: založil jsem na Facebooku událost, kam se můžete přihlásit či pozvat kamarády.

To je vše, co jsem měl na srdci. Níže posílám propozice a v případě dotazů a nápadů se na mě neváhejte obracet.

Za organizátory
Lukáš W.

Propozice 10. ročníku Piškotova poháru:
Termín: sobota 14. března.

Místo konání: ZŠ Pošepného / Hrabákova

Harmonogram (časy jsou orientační): 9:00-9:30 prezence, placení startovného, seznámení s terénem apod. 10:00 zahájení 10:00-12:45 zápasy ve skupinách 13:00-14:45 play-off a zápasy o konečné umístění 15:00 vyhlášení vítězů, předání ocenění 15:15-nekonečno pozápasové hodnocení v hospodě u hřiště či kdekoli jinde

Startovné: 1000,- za tým. Zálohu na startovné nepožadujeme. Věříme, že kdyby někdo fakt nemohl, dal by nám v rozumném předstihu vědět.

V ceně: tatranky, ovoce, voda apod. šatny, sprchy poháry pro vítěze i za účast, individuální ocenění, drobnosti od případných sponzorů.

Hrací systém: 2 skupiny po 4 účastnících hrané paralelně na dvou hřištích. V nich se utkají každý s každým. Z každé skupiny postoupí nejlepší dva týmy do semifinále. Týmy na dalších místech hrají o umístění.

Vítěz finále získává putovní pohár a další ceny.

Hrací doba: 2×10 minut.

Pravidla: Hrajeme podle pravidel Hanspaulské ligy – http://www.psmf.cz/dokumenty/pravidla-maleho-fotbalu-5-1.S jedinou výjimkou – pokud rozhodčí udělí žlutou kartu, následuje vyloučení na dvě minuty nebo do inkasování branky. Po červené kartě je hráče vyloučen do konce zápasu.

Všichni hrají na vlastní nebezpečí a ve vlastním zájmu ohleduplně.

Rozhodčí: Zajištěni.

Přihlášení účastníci:
FC Forejt
JR Club
Jedna noha netleská
Na zdraví pana Macháčka
Tutto Bene
Koza znezaneřáděná
Dream team
TJ Pětapůl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *