post

Pohár má nového majitele

Čtrnáctý Piškotův pohár byl v mnoha ohledech výjimečný a novátorský, takže je namístě, že se na štítku putovního poháru, který už začíná být pěkně obouchaný, ostatně jako my všichni, zaskví úplně nové jméno: TJ Sigma Churpos (čti čurpos).

Ti dokázali rozhodnout vyrovnané finálové utkání proti J.R. Clubu (čti džejár klub) v pokutových kopech. Tato disciplína určila pořadí i na dalších místech (třetí Na zdraví pana Macháčka, čtvrtá Torolka), ba dokonce ještě níže (pátí FC Forejt B, šestí FC Forejt A). Sedmý skončil Deník N (třetí z týmů, v nichž se objevil hyperaktivní spolupořadatel), osmá Koza znezaneřáděná. V duelu o předposlední místo pak zvítězila Jedna noha netleská nad Restart FC.

Vše proběhlo tak, jak mělo, za což patří veškerým účastníkům dík.

První fotky od Kuby Plíhala z Forejtu najdete zde https://www.uschovna.cz/zasilka/OSC9XKGZJX7R5AF4-9KA/, snímky ze zápasů Deníku N od Ivany najdete tady: https://drive.google.com/drive/folders/1Ehza-m8EmUEOj0L9ArWC7NTKnJwjQg8G.

Další fotky a reportáž se na stránkách www.piskotuvpohar.cz objeví v příštích dnech.

Mějte se krásně a ať se vám jarní sezona vydaří.

Lukáš a Vašek


P.S. Jak se vám líbil letošní ročník? Co hřiště? Co termín? Co počasí? Co hrací systém? Jsou lepší banány, nebo jablka? Je lepší dopoledne, nebo večer? Budeme moc rádi za jakoukoli vaši zpětnou vazbu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *