Propozice 9. ročníku

Piškotův pohár 2019 devátý ročník přípravného turnaje v malém fotbale

Propozice turnaje:

Termín: sobota 23. března (sobota).

Místo konání: ZŠ Pošepného / Hrabákova

Harmonogram (časy jsou orientační): 9:00-9:30 prezence, placení startovného, seznámení s terénem apod. 10:00 zahájení 10:00-12:45 zápasy ve skupinách 13:00-14:45 play-off a zápasy o konečné umístění 15:00 vyhlášení vítězů, předání ocenění 15:15-nekonečno pozápasové hodnocení v hospodě u hřiště či kdekoli jinde Startovné: 1000,- za tým. Zálohu na startovné nepožadujeme. Věříme, že kdyby někdo fakt nemohl, dal by nám v rozumném předstihu vědět.

V ceně: tatranky, ovoce, voda apod. šatny, sprchy poháry pro vítěze i za účast, individuální ocenění, drobnosti od případných sponzorů.

Hrací systém: 2 skupiny, jedna po 5, druhá po 4 účastnících hrané paralelně na dvou hřištích. V nich se utkají každý s každým (celkem 16 zápasů). Z každé skupiny postoupí nejlepší dva týmy do semifinále. Týmy na dalších místech hrají o umístění.

Vítěz finále získává putovní pohár a další ceny.

Hrací doba: 1×15 (pětičlenná základní skupina), 2×10 minut (čtyřčlenná skupina a zápasy play-off) Pravidla: Hrajeme podle pravidel Hanspaulské ligy – http://www.psmf.cz/dokumenty/pravidla-maleho-fotbalu-5-1. S jedinou výjimkou – pokud rozhodčí udělí žlutou kartu, následuje vyloučení na dvě minuty nebo do inkasování branky. Po červené kartě je hráče vyloučen do konce zápasu.

Všichni hrají na vlastní nebezpečí a ve vlastním zájmu ohleduplně.

Přihlášení účastníci:

Jedna noha netleská
Tutto Bene B
Torolka
Dream team
Koza znezaneřáděná
Na zdraví pana Macháčka
TJ Pětapůl
J.R. Club
FC Forejt

Rozhodčí: Zajištěni.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *